Marley Spoon Hjælpecenter

Hejsa, hvordan kan vi hjælpe?

Søg

Hello there - this is an example for the new Info-Banner!

Her er nogle hjælpsomme emner

Alt om Marley Spoon Gå på opdagelse i Marley Spoon. Læs om hvordan det fungerer, og hvad vi gør for bæredygtighed.
Din brugerkonto Sådan foretager du ændringer inde på din brugerkonto.
Opskrifter & Ingredienser Her finder du oplysninger om vores råvarer og ingredienser, om specifikke kostbehov, allergener mm.
Levering Alt om leveringstider, vores partnere, og hvordan vi sørger for, at maden forbliver frisk under transporten.
Betaling og Fakturering Se hvordan betalingen fungerer, hvilke betalingsmetoder vi tilbyder, og hvordan du henter dine fakturaer.
Kuponer Sådan indløser du en rabatkode, eller sender en gratis måltidskasse til en ven.